Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát ZDARMA


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty




Hlavní stránkaOstatní zvířataEMULIPS a potíže se ŽLUČNÍKEM jsou pryč! - Celá ČR

EMULIPS a potíže se ŽLUČNÍKEM jsou pryč!

Nabídka - [04.11. 2013] Smazat / Editovat / Topovat

Máte problémy a bolesti po každém tučnějším jídle?
Trápí vás žlučové kameny či pouhé kamínky?
Žlučník dokáže člověku pěkně znepříjemnit život, tedy zejména, když nefunguje jak má. Jídla, která sníte s chutí vám způsobí dlouhotrvající nepříjemnou bolest, že máte dvě volby: užít si oblíbené jídlo a pak bolest přetrpět anebo se těmto jídlům vyhnout.
Já sama byla ten první případ. Bramborák či řízek mi stály za půl dne bolestí. Nepomáhal ani bylinný čaj. Ä pak jsem poznala Emulips. Od doby, co jej užívám, jím všechno a bez následných potíží.
Emulips je čistě přírodní bylinný přípravek určený k úpravě trávení. Je vyroben z řepkového oleje a obohacen přírodními vitamíny. Působí na trávení tuků, upraví je do takové podoby, aby byly snadno stravitelné. Díky tomu ovlivňuje i jiné pochody a funkce v těle (tlak, hladina cukru, cholesterol, hormony, tělesná hmotnost, objem a kvalita mateřského mléka…)
Emulips je jedním z řady přípravků české společnosti OKG. Přípravky jsou čistě přírodní, vyráběny převážně ze surovin vypěstovaných v našem podnebí.
OKG je původní česká firma s 12letým působením na trhu a výrobky vychází z tradiční čínské medicíny, tedy že působí na příčiny zdravotních problémů (ne jeho projev). Cílem našich produktů je dodat tělu potřebné látky k tomu, aby si samo dokázalo poradit s narušenou tělesnou funkcí.
(Příklad: máte kašel, vezmete si kapky proti kašli, ty ale pouze utlumí reflex – utlumí kašel. Kašel může mít mnoho příčin, třeba infekci horních dýchacích cest. Není lepší odstranit infekci přírodní cestou a zbavit se tak i kašle bez chemických zásahů do těla? Jak? Posílením imunity, dodáním tělu něčeho, co pročistí tlusté střevo, kde je sídlo imunitního systému).
A na tomto principu pracují všechny naše výrobky.
Navíc, užíváte náš přípravek určený k trávení, protože vám ho doporučili kvůli žlučníkovým potížím. A po dvou, třech měsících užívání zjistíte, že vám klesl vysoký tlak, cholesterol se srovnal a ještě se upravil menstruační cyklus (to tedy poznají pouze dámy).
V lékárnách zadáte 1 zdravotní problém a nabídnou vám řadu přípravků. V OKG vám nabídneme 1 přípravek a vyřešíte si řadu zdravotních problémů.
Poštovné a poradenství zdarma. Reg. č. 03-007548

Jméno: Monika Dočekalová
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420724506161
WWW:Pouze u topovaného inzerátu
Lokalita: Celá ČR
Cena: 375 Kč
Již vidělo: 2217 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi


NáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta



Vyberte si město



TOPlist